Casa Ramon Restaurante Marisquería

El Parc Natural del Delta de l’Ebre és una de les zones d’aiguamolls més importants de la conca mediterrània. Un passeig amb barca, les rutes cicloturistes o els miradors d’aus permeten conèixer de primera mà els paisatges d’aquest singular racó.

La desembocadura del riu Ebre constitueix una de les zones humides més importants del litoral mediterrani, amb una riquesa de flora i fauna que la fan única i excepcional. Es calcula que al Delta de l’Ebre viuen entre 50.000 i 100.000 aus de 300 espècies diferents, entre les que destaquen els flamencs i les gavines corsa.

A més, el clima humit propicia la presència d’insectes, i els diversos graus de salinitat de l’aigua faciliten la presència d’un gran nombre de peixos com anguiles, molls i reigs. El Delta de l’Ebre, que s’ha format per l’aportació de sediments del riu, dibuixa platges quilomètriques gairebé salvatges que conviuen amb llacunes i arrossars, en un paisatge mutant que varia en cada estació. Un passeig amb barca, les rutes cicloturistes o els miradors d’aus situats en punts estratègics permeten conèixer de primera mà els paisatges del litoral del sud de Catalunya.