Sarsuela de peix variat amb patates laminades i llagostins (Llenguado, rap, turbot, escamarlans, llagostins, musclos. Cloïsses, navalles) |
48,00 |
Graellada de peix variat amb llagostins (Llenguado, rap, turbot, escamarlans, cloïsses, llagostins, musclos, cargols) |
48,00 |
Fregit de peix (Llenguado, rap, turbot, escamarlans, llagostins, calamars a la romana) |
42,00 |
Rap a la planxa o fregit | 23,00 |
Rap a la salsa de safrà amb brunoise de verdura | 25,00 |
Rap a la marinera amb guarnició de mar | 25,00 |
Rap a la crema d’alls tendres | 25,00 |
Llenguado a la planxa o fregit | 22,00 |
Llenguado a la marinera amb els seus llagostins | 24,00 |
Llenguado a la crema d’ametlla amb tempura de pinya | 25,00 |
Turbot a la planxa | 25,00 |
Turbot al forn amb patates estil pescador | 25,00 |
Bacallà a la salsa de safrà amb brunoise de verdura | 21,00 |
Lluç de palangre a la planxa | 21,00 |
Daurada o llobarro a «l’Espatlla» amb sofregit d’all i pebre vermell dolç | 28,00 |
Daurada o llobarro a la sal (45m mínim de cocció)
|
28,00 |
Llucet o Moll planxa o fregit | 18,00 |